Personlig Træner

Personlig Træner

Om mig

 

Mit mål er din succes, og min største drivkraft er at være med til at finde langtidsholdbare strategier til at styrke både fysisk og mental helbred.


Jeg er uddannet indenfor psykologi, forandringsprocesser og vanecoaching, og har efterfølgende uddannet mig indenfor træningsfysiologi og ernæringscoaching, med speciale i funktionel træning, sportsernæring, vægttabsstrategier samt stresshåndtering.


I samarbejde med dig, laver vi en plan der passer til dit liv, og ikke omvendt. Vi tilpasser planen løbende, og lærer dig redskaberne til ikke bare at blive selvkørende og i stand til at holde fast i gode vaner omkring kost og træning, men også hvordan du kan forebygge stress og øge mental og fysisk performance.

 


Min tilgang til træning

 

Træning skal først og fremmest være sjov, give mere energi og overskud i hverdagen, og være tilpasset en hverdag så der er tid og plads til "alt det andet".  


Den rette træning giver bedre bevægelighed, mindsker spændinger og smerter, og øger ens generelle velvære. En god og effektiv træning behøver ikke vare en time, man behøver ikke træne 6 gange om ugen for at opnå resultater, ligesom man ikke behøver at have ondt efter træning.Min tilgang til kost 

Kost er en vigtig del af en sund livsstil, men i forsøget på at blive sundere eller tabe sig, oplever jeg ofte at maden kommer til at fylde for meget mentalt, og bliver noget man skal veje, måle og time, oghvor maden bliver til noget man skammer sig over.  


For nogle kan en kostplan være en fantastisk redskab, men kostplaner, madregler og restriktioner er ikke holdbare løsninger på længere sigt. 


I alle mine forløb indgår der vanecoaching, hvor vi arbejder med vaner og tankemønstre, og finder holdbare løsninger til de udfordringer og barrierer der kan være i hverdagen, ligesom der i mine kostplaner vil blive taget hensyn til dine præferencer, sociale arrangementer og middage sammen med resten af familien.Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig

 

Tag endelig kontakt til mig hvis du har spørgsmål, enten når du ser mig i centeret, eller: 


 

Mail:

Kontakt@Gitte-Frimann.dk


 


 

Messenger:

Gitte Frimann 


 


Telefon:

50408605